© All rights reserved.

Malmös kanske bäst gömda företagshemlighet...

Slipp stökiga, dyra lokaler utan parkeringsmöjlighet!

Hos oss får du trevliga, prisvärda lokaler eller coworking med flexibelt hyresavtal, snygga konferensrum, gott om parkeringsmöjligheter, trevlig atmosfär, tillgång dygnet runt och en av Malmös bästa koppar kaffe! Allt för att du skall kunna fokusera på det du gör bäst – ditt arbete. 

Skär ner på köandet och restiden!

Med både kundparkering och möjlighet att hyra parkeringsplats, slipper ni jäkta över priserna på Malmös parkeringshus. Dessutom ligger Kontorshotellet endast 5 minuter från Ringvägen och 5 min från centrala Malmö.

Betala inte för mer än du behöver

Har du någonsin suttit fast med för stora lokaler? Eller kanske andra hållet: att de var för små och ni hade en otrevligt lång kontraktstid kvar? Trist att hamna i det läget, därför tror vi på att vara flexibla, för om du har bra förutsättningar har vi ett bra samarbete!

Passa på att testa Malmös kanske bästa kontorshotell du med!

Såhär säger Anne om KontorsHotellet:

Strandbergs Personlig Assistans flyttade sitt huvudkontor till hotellet 1 februari 2015, det valet har vi aldrig ångrat.

Vi trivs väldigt bra och hotellet är alltid rent och välskött, hotellets gemensamma frukost på fredagar är väldigt uppskattat.

Hotellets gemensamma reception ger ett imponerande intryck, att ha en receptionist som tar emot besökarna och alltid är behjälplig känns både tryggt och lite lyxigt.
Anne Strandberg
VD Strandbergs Personlig Assistans

Passa på, medan vi fortfarande har lediga lokaler!

Contact Us